Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolárium és cső forgalmazók képes leírás - Szolárium.tlap.hu
részletek »

Szolárium és cső forgalmazók - Szolárium.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolarium.tlap.hu » Szolárium és cső forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 10 db
Black Care

Black Care

Black Care Szoláriumgyártó üzem - Philips Body Tone csövek a legmagasabb minőségű, legmodernebb szoláriumok gyártása, forgalmazása és karbantartása. Professzionális szoláriumok legolcsóbban a gyártótól.

E-Sun Kft.

E-Sun Kft.

Használt és új szoláriumok, szoláriumcső és szolárium-kozmetikum forgalmazás. Szoláriumot szeretne üzemeltetni? Tájékozódjon az jogszabályokról! Magyarországin kizárólag olyan szolárium készüléket lehet üzemeltetni, mely megfelel az EU-ban érvényes jogszabálynak, miszerint a szolárium által kibocsájtott UV-sugárzás maximuma 0,3 W/m2.

Ergoline szolárium

Ergoline szolárium

Aki Ergoline profi szoláriumok vásárlásába fekteti a pénzét, tudja, mire számíthat, mert a tanúsítványok területén is tökéleteset nyújtanak az Ergoline termékek. Az Ergoline új, kedvező árú álló szoláriumai nem takarékoskodnak a kényelemmel.

Fényirány 2010 Kft.

Fényirány 2010 Kft.

Cégünk elsősorban az ALISUN holland cég által gyártott szoláriumokat forgalmazza nem csak Miskolcon, hanem az ország egész területén. Új gépeinkre 1 év, felújított szoláriumokra fél év garanciát vállalunk. A szoláriumok az előírásoknak megfelelően szakhatóság által be vannak vizsgálva. Szolárium gépeinkhez különböző kiegészítők is rendelhetők: ventillátorok, szolárium plexik, vezérlő automaták,stb

Profisun

Profisun

A Profisun Szoláriumtechnika Kft az egyik legnagyobb múlttal rendelkező cég a magyar szoláriumpiacon. A csöveket a német Cosmedico cégtől importáljuk, akik piacvezetők a szoláriumcső gyártásban. Rendelje szoláriumcsöveit közvetlenül az importőrtől!

Socotex

Socotex

Szolárium forgalmazás, szolárium gép üzemeltetés, szolárium szerviz. Egy szóval minden ami a szolárium szóról az ember eszébe jut, azt cégünknél - az egyik legrégebbi szolárium kereskedésnél - megtalálja. Németországi tapasztalatainkat sikeresen alkalmazzuk a magyar szolárium piac igényei szerint.

Solar-Trade-EU-konform álló szolárium gyártó

Solar-Trade-EU-konform álló szolárium gyártó

Magyarországon sajnos csak nagyon kevés szolárium gyártó képes a szigorú uniós szabályozásoknak megfelelni. Az általunk minőségi német alkatrészekből készített álló szoláriumok és az XtraDark csokoládé barna színt biztosító szolárium csöveink mind 0,3-as, mind CE minősítéssel rendelkeznek. Ráadásul speciális árgaranciánk miatt a lehető legkedvezőbb áron veheti meg tőlünk gépeinket. Mindazonáltal nálunk minden megtalálható, ami szoláriumozással kapcsolatos: alkatrészek, szolárium plexi, szoláriumcsövek, szoláriumozási kozmetikumok széles választéka több ismert gyártótól, valamint legújabb sláger termékünk a Vibro trainer, ami által szoláriumainkban lehetővé válik a szépségápolás és fitness egy időben. Nincs olyan, amit ne tudnánk megvalósítani az Ön számára! A szoláriumokat érintő összes kérdésre tudjuk a választ! Számíthat tapasztalatunkra, ismereteinkre!

Sun System Kft.

Sun System Kft.

Szolárium kis- és nagykereskedés! Szolárium, álló szolárium, fekvő szolárium, szolárium krém, szolárium cső, plexi, stúdió építés. Bemutatótermünkben 100-120 használt szolárium közül választhat, így nehéz elképzelni, hogy nem találjuk meg az Önnek legideálisabbat.

Szol. Vill. Ker. Kft.

Szol. Vill. Ker. Kft.

Cégünk a megaSun Szoláriumgyár Magyarországi képviselete 2004-től. Ebben a szakmában az elsők között, 1990-től tevékenykedünk sikeresen. Bemutatótermeinkben és referencia- stúdióinkban az összes megaSun modell megtalálható és kipróbálható egyben. Állandó raktárkészletünkben alkatrészek, szolárium-csövek, többféle szolárium- kozmetikumok biztosítják partnereink teljes és rövid időn belüli zökkenőmentes kiszolgálását.

Hirdetés
Szolicenter

Szolicenter

A szolárium üzletágban 1992 óta vagyunk jelen, mint forgalmazó-üzemeltető-gyártó cég. Tevékenységünk: Szoláriumok forgalmazása, szolárium gyártás, szoláriumcső,tartozékok, fertőtlenítő, törlőpapírok, kozmetikumok forgalmazása, szolárium szerviz, 0.3 w/m2 rendelet szerint szoláriumok átalakítása.

Tuti menü