Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolárium cső képes leírás - Szolárium.tlap.hu
részletek »

Szolárium cső - Szolárium.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szolarium.tlap.hu » Szolárium cső
Keresés
Találatok száma - 8 db
Az igazi csokicső

Az igazi csokicső

Csokibarna bőrszínt akar? Mindezt egészségesen? Keresse a csokicsövet kedvenc szolárium stúdiójában! Chocolate Brown szoláriumcső: az igazi csokicső a Sun System forgalmazásában. Nyolc hónap folyamatos fejlesztés és tesztelés kellett hozzá, hogy piacra dobjuk azt a szolárium lámpát, ami méltó a Chocolate Brown 0,3 név viselésére! Európában egyedülállóan alkalmazunk különböző technológiai kombinációkat melynek eredményeként a csoki hatást hosszú távon és tartósan élvezhetik a vendégek!

Black Magix - szolárium cső

Black Magix - szolárium cső

Black Magix szolárium csövet amely több éves fejlesztés eredménye Egy olyan szolárium lámpát szerettünk volna készíteni ami kifejezetten a magyar piac kívánalmainak felel meg.: rövid barnulási idő, tartós barnaság, gyorsan megtérülő csőcsere. Büszkén állíthatjuk hogy sikerült: Black Magix néven új prémium szolárium cső család termékünk a piacon található összes szolárium gépben a maximális barnítást eredményezi. Fontos szempont volt hogy a kevésbé hűtött Black Care vagy más néven Kiwi Sungépekbe illetve a Solisun összes típusába is megfelelően működjön ez a barnító lámpa

Chocolate Brown - szolárium cső

Chocolate Brown - szolárium cső

A Chocolate Brown csokicső az átlagosnál rövidebb ideig vált ki válaszreakciót (barnulást) a bőrből. A melanin termelés általánosan a szolizást követő 1-1.5 óra alatt lezajlik. A gyors lefolyású választ a szervezet kevesebb energia felhasználásával küzdi le. Ha a védekező mechanizmust kevésbé vesszük igénybe megállapíthatjuk, hogy kisebb mértékű volt az őt ért támadás. A kisebb mértékű védekezőreakció egyértelműen és kizárólag pozitív hatást jelent ami biztonságosabb szoláriumozást eredményez a szoláriumozók számára. Természetesen a mérték nem elhanyagolható szempont. Ez csak az ésszerű mértékek betartására vonatkozik

Cosmedico - szolárium cső

Cosmedico - szolárium cső

Profi szoláriumok és szoláriumcső kereskedés. A csöveket a német Cosmedico cégtől importáljuk, akik piacvezetők a szoláriumcső gyártásban. 1996-ban megkaptuk a Miami Sun GmbH gyári képviseletét és a Miami Sun szoláriumok magyarországi forgalmazói jogát

Perfectly Brown - Szolárium cső

Perfectly Brown - Szolárium cső

Cégünk már teljesen felkészült az átállásra. Az összes szolárium géptípusra megtaláltuk a szigorú normának legjobban megfelelő csöveket. A Perfectly Brown szolárium cső az egyik legjobb választás az ön számára. Az EU Norma szerint nem elég ha a szoláriumcső 0,3-as, a szoláriumgép együttes UV sugárzása nem lépheti át a megengedett határértéket. Kérésére bemérjük a szoláriumot, ugyanazzal a típusú műszerrel amellyel a piacfelügyeleti hatóság is végzi a méréseit, és segítünk a lehető legoptimálisabb megoldást megtalálni a 0.3 W/m2 érték betartása érdekében.

Szolárium Outlet

Szolárium Outlet

Szolárium Outlet - Régi és Új szolárium gépek outlet áron! Szoláriumcsövek, szoláriumkrémek, szolárium szervíz, uv mentes napozás, Ergoline, megaSun, UWE. Nálunk mindent megtalál ami a szoláriumozáshoz elengedhetetlen.

Szolárvarázs

Szolárvarázs

Nagyker áron eladó: Philips BodyTone - Cosmedico -ChocoBronze 0,3 W/m2 EU szabvány szoláriumcső és szolárium krém - Australian Gold, Emerald Bay, Supertan, Soleo, Solarium, Radical, Planet Sun Sunmaxx Tannymaxx SCYN California Tan - SUN-T barnító tea.

Vadbarna szoláriumcső

Vadbarna szoláriumcső

Szoláriummal kapcsolatos termékekkel, szolgáltatásokkal foglalkozunk. Kínálatunkban új és használt, álló illetve fekvő szolárium gépek egyaránt megtalálhatók. Bemutatótermünk Budapesten a Campona bevásárló központban, a szolárium stúdiónk mellett helyezkedik el. Cégünk jó kapcsolatokkal, és 14 éves tapasztalattal büszkélkedhet. Raktárkészletünkben megtalálja a leggyakrabban választott típusokat, melyeket hosszú garanciával értékesítünk. Ha bizalmat kapunk ügyfeleinktől azt megháláljuk. Szolárium stúdióink a Campona emeletén és az Újbuda Center átjárójában találhatók. Modern szolárium gépekkel , az Újbuda Vadbarnában flabelosszal és kozmetikával várjuk kedves vendégeinket. A bőrtípusának megfelelő gép kiválasztásához és a pontos napozási idő megállapításához képzett kolleganőink adnak tanácsot. Gépeinket Coffee Love, Sexy Cacao, Superbronz,Linea Europa, Linea America, Linea Brasilia, Linea Australia és Vadbarna csövekkel szereltük fel. Kozmetikumaink széles skáláját kínáljuk diszkrét áron. Happy Hours -50% 14-15h ill. 20-22h között.

Tuti menü